dijous, 26 de març del 2020

Tot anirà bė

Avui us explicaré algunes de les conseqüències del Covid-19, i alguns dels problemes que hi ha i possibles solucions:

1.    Una conseqüència i problema és que no podem veure a la família, i tampoc als amics. Tenim por de no saber si estaran bé o malament.

I per solucionar aquest problema una solució seria fer una videotrucada amb la família i els amics, i així podem saber si es troben bé, què fan aquest dies per no avorrir-se, etc.

2.    També hi ha problemes amb el treball, perquè moltes empreses han tancat durant aquests dies, i fins i tot molta gent ha perdut la feina i està a l'atur. Això suposarà que l’economia del país serà molt negativa i costarà molt remuntar aquesta situació.

No hi ha una solució concreta, però hi ha molta gent que està treballant des de casa, com fem els estudiants, i la gent que ha perdut la feina (de moment) l’Estat els hi està donant una ajuda, amb un sou, per rebre algun tipus d'ingressos.

3.    Un altre problema molt greu, és que els hospitals, CAP... se estan quedant sense material sanitari (màscares, guants, etc), i això és perillós perquè estan exposats a agafar el Covid-19. A més, falta personal sanitari, ja que, hi ha molts de casos.

Per intentar solucionar-ho s’estan portant mascaretes de Xina a Espanya. I, per augmentar el nombre de sanitaris, s’estan demanant voluntaris i col·laboració per part dels metges jubilats de menys de seixanta anys i els estudiants de medicina.





Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada